Workshops

Voor hen die op een praktisch manier met de Mac willen leren werken biedt MacGek verschillende trainingen aan.

1-op-1

Wilt u graag in uw eigen tempo met begeleiding op de Mac leren werken? Dan is voor u 1-op-1 waarschijnlijk het meest aantrekkelijk. U kunt zelf aangeven wat u wilt leren en waar nodig zijn handelingen te herhalen zodat u enige routine opbouwt.

Groepslessen

Groepslessen zijn met name geschikt voor kleine- tot middelgrote gezelschappen van plusminus tien personen. De lessen volgen een duidelijke structuur en leggen de focus met name op het basisgebruik van de Mac en iDevices. Aan het einde is er gelegenheid om vragen te stellen en voor hen die daar behoefte aan hebben is het dan mogelijk om 1-op-1 extra ondersteuning te krijgen of een onderwerp in detail te behandelen.

Corporate Training

Deze lessen worden specifiek voor uw bedrijf ontwikkeld en focussen zich op alle software die u in uw organisatie gebruikt. Vaak is een combinatie van 1-op-1 trainingen gecombineerd met enkele groepslessen hier de meest effectieve oplossing. Groepslessen worden van een duidelijke structuur voorzien en waar nodig kan men extra aandacht schenken aan bepaalde onderwerpen bij individuele medewerkers. MacGek is ook in staat uw werknemers te toetsen op hun begrip van de materie. Omdat het ontwikkelen van lesmateriaal een arbeidsintensieve taak is is het aan te raden een offerte aan te vragen. Aan de hand van een gesprek maken wij dan samen met u een plan wat het beste bij uw organisatie past.